VC Accountancy BV is hét accountantskantoor voor het MKB. Wij bewijzen dat een professionele aanpak en een persoonlijke benadering perfect samengaan. Met een nuchtere en doordachte blik kijken we naar uw onderneming, waarbij wij in uw belang goede en slimme adviezen en oplossingen bieden.

Zoekt u een zeer deskundig en toch laagdrempelig accountantskantoor dat oprecht betrokken is bij uw bedrijfsvoering? Door onze kleinschaligheid voelt u zich gezien en begrepen, de communicatielijnen zijn kort en duidelijk.

Financiële zaken zijn serieus, maar we gaan er ontspannen mee om. Vertrouwen staat bij ons voorop. Uw administratie is bij ons in de beste handen en wij informeren u proactief over dingen die voor u belangrijk zijn. Wij gaan altijd voor het beste resultaat.

Naast onze eigen expertise beschikken wij binnen ons krachtige relatienetwerk over waardevolle contacten met specialisten zoals fiscalisten, salarisverwerkers, assurantietussenpersonen, automatiseringsdeskundigen en (echtscheidings-)advocaten. Daarnaast zijn wij aangesloten bij de beroepsorganisatie NBA en Auxilium Adviesgroep.

Frank van Coolwijk AA

Frank is sinds 2004 accountant-administratieconsulent (AA) en staat ingeschreven in het accountantsregister van het NBA. In het verleden is Frank werkzaam geweest bij een Big Four kantoor en daarna eindverantwoordelijk geweestvoor een MKB-afdeling bij een middelgrote accountantsorganisatie.

Lees meer