Frank van Coolwijk AA (eigenaar VC Accountancy)

Frank is sinds 2004 accountant-administratieconsulent (AA) en staat ingeschreven in het accountantsregister van het NBA. In het verleden is Frank werkzaam geweest bij een Big Four kantoor en daarna eindverantwoordelijk geweestvoor een MKB-afdeling bij een middelgrote accountantsorganisatie.

Hij omschrijft zichzelf als proactief, persoonlijk betrokken, professioneel en iemand die de ondernemer voor 100% probeert te ontzorgen op zowel financieel als fiscaal gebied.

Frank: “Ik zoek áltijd naar de meest passende en meest praktische oplossing. In het MKB gaat het om het vertalen van vraagstukken en uitdagingen naar de behoefte en taal van de ondernemer. Als adviseur kan ik bogen op een goede theoretische achtergrond en jarenlange ervaring. Daarnaast zorg ik ervoor dat ik altijd up-to-date blijf. Dit doe ik middels het volgen van cursussen en het bestuderen van actualiteiten op het gebied van accountancy en fiscaliteit. Alleen op die manier kan ik ondernemers de beste en slimste oplossingen blijven bieden. Zij moeten erop kunnen vertrouwen dat ik altijd het meest gunstige scenario voor hen kan creëren.”

De dagelijkse werkzaamheden van Frank bestaan onder andere uit:

  • advisering op fiscaal/bedrijfseconomisch gebied;
  • het samenstellen en bespreken van jaarrekeningen;
  • het opstellen van diverse fiscale aangiften;
  • het geven van administratieve bijstand/begeleiding;
  • het opstellen van managementrapportages en prognoses.

Om nog efficiënter te kunnen werken is Frank erg geïnteresseerd in de nieuwste online ontwikkelingen op het gebied van financiële administraties en rapportages. Nieuwe ontwikkelingen worden snel eigen gemaakt. U als ondernemer en cliënt profiteert daar uiteraard direct van.

Meer weten of gewoon eens vrijblijvend kennismaken met Frank? Klik hier.