Een passend pakket voor iedere ondernemer!

Wilt u zelf bepalen welke diensten u van ons afneemt en direct inzicht in de daarmee samenhangende kosten? Dan bieden onze pakketten uitkomst. Kies één van onderstaande pakketten en profiteer zo snel mogelijk van onze deskundige en persoonlijke aanpak. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

BRONS
Een compleet dienstenpakket van een accountant voor alle reguliere zaken zonder extra rapportages en met onbeperkt contact per e-mail/telefoon.

Rechtsvorm*


ZILVER
Een compleet dienstenpakket van een accountant voor alle reguliere zaken met extra rapportages en met onbeperkt contact per e-mail/telefoon.

Rechtsvorm*


GOUD
Een compleet dienstenpakket van een accountant inclusief extra rapportages en met onbeperkt contact per e-mail/telefoon en diverse persoonlijke contact-, advies- en bespreekmomenten gedurende het jaar.

Rechtsvorm*


Nadat u uw aanvraag heeft ingediend nemen wij contact met u op om te beoordelen welke werkzaamheden uzelf blijft c.q. gaat uitvoeren en welke wij voor u gaan uitvoeren om tot een juiste prijsstelling te komen. Na telefonisch overleg ontvangt u een prijsopgave.

U kunt de bovenstaande pakketten afnemen op basis van een abonnement per maand of kwartaal.

Regiebasis
Wellicht heeft u geen interesse in één van de genoemde pakketten en past onze dienstverlening op regiebasis beter bij de omvang en complexiteit van uw onderneming. Een inschatting van de jaarlijkse kosten zal in dat geval maatwerk zijn. Neemt u gerust contact met ons op om te kijken wat VC Accountancy voor u kan betekenen!